نوشتار

نگاهی متفاوت به دنیای اینترنت و تکنولوژی

نوشتار

نگاهی متفاوت به دنیای اینترنت و تکنولوژی

وبلاگی با نگاهی متفاوت به دنیای تکنولوژی و اینترنت و طراحی وب!

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین مطالب

ما و شبکه های اجتماعی

شنبه, ۱۲ اسفند ۱۳۹۱، ۰۷:۴۸ ب.ظ

عموما خیلی از ما این جمله را شنیده ایم که قبل از استفاده از چیزی باید فرهنگ استفاده از آن آموخته شود.

هر برداشتی که میخواهید از این واژه ی "فرهنگ" بکنید ولی به زبان ساده تر میتوان گفت:بهتر است شیوه ی استفاده درست هر چیزی و فلسفه وجودی آن را بدانیم.

چند سالی میشود که شبکه های اجتماعی در بین کاربران محبوبیت خاصی پیدا کرده اند.

این محبوبیت ها هم شاید به دلیل پر کردن یکسری از خلا های موجود در زندگی برخی از ما باشد.

افرادی هستند که به اصطلاح به این شبکه ها اعتیاد دارند و عده ای نیز به طور کلی از این شبکه ها دوری میجویند،این که کدامیک کار درست را انجام میدهند مهم نیست،مهم اینست که اصلا ما با شیوه ی استفاده ی صحیح از این ابزار ها آشنایی داریم یا نه؟

چند وقتی پیش در یکی از انجمن های تخصصی(!) فارسی زبان جمله ای را خواندم که برایم جالب بود:فردی یکی از این شبکه های اجتماعی را اینگونه خلاصه میکرد که در حال حاضر این شبکه تبدیل به محلی برای به اشتراک گذاری تعدادی عکس بی محتوا و دریافت تعدادی کامنت شده است.

شاید این کارها نیاز کاربر را برطرف میکنند و یا به نوعی او را ارضا میکنند تا دیگر نیازی به وب گردی نداشته باشد و برای ارضای خود یا تجربه ی برخی هیجانات مرتبا بدون انجام هیچ گونه کار دیگری به اکانت خود مراجعه و کارهای "روز مره اش" را تکرار کند.

 دریغ از اینکه اصلا استفاده ی این شبکه ها در بهترین حالت همین است یا چیز دیگری؟

همین عادات هستند که باعث "رکود وبلاگستان" شده اند(گرچه نه به طور صرف!).واژه ای که این روز ها بسیار میشنویم،که بیشتر از سمت وبلاگنویسان قدیمی و با تجربه وبلاگستان بیان میشوند.

گرچه همان طور که گفتم این رکود فقط به این موضوع بر نمیگردد و عوامل دیگری نیز بر آن تاثیر دارند.(برای مطالعه در این رابطه:+و+)

اگر کاربران وقت خود را به استفاده ی صحیح و متعادل از این شبکه ها اختصاص دهند و در کنار آن هم به وبگردی بپردازند شاید اوضاع کمی بهتر شود.

شاید عده ای از آنها به وبلاگ نویسی روی بیاورند(وبلاگ نویسی که به دنبال شهرت یا کامنت نیست!) یا حداقل وبلاگ دیگران را مطالعه کنند و با تجربیات و نطرات خویش به پیشرفت وب فارسی کمک کنند.

تجربیات خود را از استفاده از این شبکه ها به اشتراک بگذارند تا استارت آپ ها برای استفاده از این شبکه ها با آگاهی کامل تری وارد شوند و کار خود را راحت تر به کاربران معرفی کنند!

شاید!

  • ۹۱/۱۲/۱۲
  • علیرضا رسولی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی